Skydda dina fötter när du arbetar

Träffa Peter Hedström, ortopedtekniker och medgrundare av Stinaa.J.

Varför samarbetar Stinaa.J med företag?

Sjukfrånvaro på grund av arbetsrelaterade skador är ett betydande samhällsproblem. Anställda tillbringar ofta sina arbetsdagar på hårda ytor i otillräckliga skor. Säkerhetsföreskrifter och företagets klädkoder hindrar användning av ordentliga skor, eftersom konventionella skor ofta saknar den nödvändiga stabiliteten och stötdämpningen. Stinaa.J:s ortopediska skor och inlägg både förebygger och behandlar skador, vilket bidrar till att lösa ett eskalerande problem: ungefär 50% av stresskador kan tillskrivas undermåliga skor, vilket belastar anställdas fötter, underben, knän, höfter och rygg.

Varför är det viktigt att minska sjukfrånvaro?

Jag stöter ofta på individer som är sjukskrivna på grund av smärta i fötter, knän, höfter eller rygg, ofta orsakat av deras arbetsförhållanden. Genom att samarbeta direkt med företag kan vi proaktivt hantera denna fråga, förebygga sjukfrånvaro och hjälpa anställda att återgå till arbetet. Att göra skillnad i samhället är en tillfredsställande strävan. Det kräver dock engagemang och lämplig utrustning från företagen. Jag är övertygad om att denna investering lönar sig på lång sikt.

Sjuksköterskor: går cirka 1000 steg per timme.

Steg för företag att minska sjukfrånvaro

Lösningen ligger i en kombination av rätt utrustning, utbildning och kunskap. Att erbjuda optimala förhållanden är avgörande för att minska skaderisker. Det som skiljer oss åt är våra avancerade ortopediska sulor, som är universellt lämpliga för alla fotbågar och förhållanden. Vi säkerställer att skorna uppfyller de specifika behoven hos anställda, vilket kräver inget mer än deras skostorlek.

Hotell- och restauranganställda: tillbringar i genomsnitt 71% av sin arbetsdag stående.

Stinaa.J jämfört med billigare alternativ

Det finns många alternativ tillgängliga, inklusive sulor, prefab-sulor, fotbäddar och ortopediska sulor, med skillnader i material, funktioner och livslängd. Våra ortopediska sulor utmärker sig genom att erbjuda stöd åt de tre fotbågarna, med utmärkt stötdämpning och stabilitet som ger lindring. Det 5-Bar Systemet i våra sulor återställer naturligt fotbågens form, vilket automatiskt justerar fötterna, knäna, höfterna och ryggen.

Rätt skor minskar risken för smärta, skador och sjukfrånvaro.

The Expandable Collection

Skor med ett unikt, flexibelt material med förbättrad andningsförmåga. I kombination med generös bredd och mer djup får du en justerbar passform för svullna fötter.