Fall-Winter 2024

Våra skor

The Italian Collection FW24 – En dröm som blivit verklighet!

På Stinaa.J har vi alltid haft en tydlig strategi: att välja de bästa hantverkarna och producenterna för att tillverka våra skor. I vår FW24-kollektion är vi återigen tillbaka i Italien och har skapat skor i italienskt premiumläder. De italienska fabrikerna ligger i framkant när det gäller att använda de finaste materialen – de italienska skorna representerar exceptionellt hantverk, där varje detalj är noggrant genomtänkt. För att säkerställa den höga kvaliteten passerar varje sko genom mer än 20 händer innan den är färdigställd.

Inuti skorna hittar ni våra ortopediska 5-Bar- eller 3-Step-inlägg, som är noggrant tillverkade i Tyskland av en marknadsledande producent.

Jag är otroligt stolt över vår italienska kollektion för hösten 2024. Vi fortsätter att arbeta med en klassisk och tidlös design; min vision är att våra skor ska vara en långsiktig investering som blir en viktig del av kapselgarderoben. Jag är övertygad om att kombinationen av vår världsledande teknik för ortopediska inlägg och förstklassigt skohantverk skapar en produkt i absolut toppklass.

Stina Anderson, Grundare och Creative Director Stinaa.J

 När vi lanserade Stinaa.J gjorde vi det med en italiensk kollektion. Att nu kunna lansera ytterligare en italiensk kollektion samtidigt som vi etablerar oss i USA är verkligen en dröm som har blivit sann!

Behandla och förebygg skador med hjälp av ortopediska skor och inlägg | Stinaa.J Officiell Butik Behandla och förebygg skador med hjälp av ortopediska skor och inlägg | Stinaa.J Officiell Butik

The Italian Collection FW24

Stinas reflektioner om kollektionen:

Jacqueline – För klackälskare!

Jacqueline är min design för kvinnor som älskar höga klackar! Den är perfekt för dem som är beredda att uthärda lite obehag i trampdynan efter en helkväll. Jag älskar den osymmetriska skärningen på toppen och den raka, höga klacken – en tidlös design med en edgy touch. Om du är van vid att gå i höga klackar kommer Jacqueline att bli en dröm. För dem som är mer ovana rekommenderar jag modellen Isa, som har en skyddande platå som minskar droppet och ger extra stötdämpning.

SHOPPA

Isa – En underbar klassisk klack!

Isa är en tidlös och klassisk pumps. Med en diskret platå som minskar droppet, avlastar trampdynan och ger extra stötdämpning är Isa perfekt för dig som älskar höga klackar men vill minska risken för smärta under kvällen. Min personliga favorit är Isa i svart mocka.

SHOPPA

Charlotte – En fantastisk vardagsboots!

Charlotte är den perfekta bootsen för dagar med mycket gående och stående. Den klassiska Chelseabooten i stilren design  är svår att inte tycka om. Dessutom har den vårt ortopediska 5-Bar inlägg – designat för att minska trycket på fötter, underben, knän, höfter och rygg.

SHOPPA

Lily – En hög men stabil klack!

Lily är en vidareutveckling av vår älskade modell Isabel, som har funnits i vår kollektion i många år. Vi älskar Lily för den bredare klacken, som gör den till en snygg och stabil stövlett, perfekt både för arbete och fest.

SHOPPA

Ivy – En feminin siluett!

Ivy är en vidareutveckling av modellen Linda, som alltid har varit min personliga favorit bland våra stövletter. Den passar utmärkt till kjol, klänning och byxor. Med sin feminina design är Ivy både skön och stabil – perfekt för såväl jobb som fest!

SHOPPA

Emma – Stinaa.J:s första loafer!

Emma är ett efterlängtat tillskott i vår kollektion. Vi har länge arbetat med att designa en loafer, och nu har vi äntligen hittat rätt. Emma är en chunky loafer som passar perfekt i vardagen, oavsett om du bär jeans eller kjol.

SHOPPA